Yunet
 

Sport

Kuglaši nastavili takmičenja

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 16. januar 2023. • 00:00 •

Kuglaši nastavili takmičenja

Od kuglaških superligaša somborske opštine na kuglašku stazu posle „zimske pauze“ u 11.kolu su izašli samo takmičari ekipe „Vihor“ Sombor dok je susret „Kordun“ i „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca odložen.

Somborski kuglaši su bili u Kljajićevu domaćini prvoplasiranom timu na tabeli, jedinoj neporaženoj ekipi do sada „Beograd“ iz Beograda. Gosti su pokazali zašto su tamo gde jesu i pobedili rezultatom 7 : 1 ( 3300: 3566 ) i zadržali primat na tabeli. U ekipi „Vihor“ jedini poen za svoju ekipu osvojio je Danilo Mandić.

Posle 11. kola „Vihor“ je peti na tabeli sa 11 bodova. Ispred su kao četvrta „Crvena Zvezda“ Beograd sa 12 , treći je „Spartak 024“ Subotica sa 16 bodova koliko ima i drugoplasirana ekipa „Vojvodina“ Novi Sad. Lider je „Beograd“ sa maksimalna 22 boda. „Kordun sa utakmicom manje je osmi na tabeli sa 7 bodova , dva više od devete ekipe „Partizan“ Beograd, a 5 više od poslednje ekipe „Prva petoletka“ iz Trstenika.

Po rasporedu sledeće 12. kolo igra se 21. i 22. januara i „Vihor“ gostuje u Trsteniku, a „Kordun“ ide u Beograd na susret sa do sada nepobedivom ekipom ekipom u ligi.

U takmičenju Prve lige Srbije ekipa „Kljajićevo“ je u 11. kolu gostovala u Zrenjaninu ekipi „Banat“. Susret ekipe doomaćina koji je na začelju tabele i ekipe iz vrha tabele završio se očekivano i „Kljajićevo“ je pobedilo rezultatom 0:2 ( 3181 : 3321).

Ovom pobedom „Kljajićevo“ se učvrstilo na drugo mesto na tabeli sa 18 bodova iza vodeće ekipe „Jadran“ Golubinci, a ispred treće ekipe „Železničar“ Inđija koja ima 15 bodova.

Sledeće 12. kolo „Klajićevo“ gostuje u Novom Sadu ekipi „13. maj“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena