Yunet
 

Sport

I ovog vikenda kuglaši iz Sombora i Kljajićeva bez pobede

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 28. novembar 2022. • 00:00 •

I ovog vikenda kuglaši iz Sombora i Kljajićeva bez pobede

Ni u 9. kolu Superlige Srbije Kuglaški klubovi „Kordun“ i „Vihor“ nisu uspeli da ostvare pobede. Na kuglani u Kljajićevu „Kordun“ je bio ugostio ekipu „Vojvodina“ iz Novog Sada i izgubio rezultatom 3 : 5.

Domaći su odlično počeli i poveli sa 3 : 0 odličnim bacanjem Blagojevića, Basare i Karagace ali u drugom delu podbacili su najbolji Jovetić i Cimeša, a izgubili su i Cekelis i Dragojević. Somborski “Vihor“ na istoj stazi bio je domaćin ekipi „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca. Gosti su bili bolji nego što se očekivalo i osvojili su bod rezultatom 4 : 4. U „Vihoru“ su bili na nivou samo Kurtes i Mandić i zahvaljujući njima osvojen je bod. U 10.kolu koje se igra 10. decembra igra se opštinski derbi, „Kordun“ u njega ulazi ulazi sa 8. mesta na tabeli, a „Vihor“ sa 4. Prva je ekipa „Beograd“ koja ima svih 9 pobeda.

Sledeći vikend se ne igra jer je na programu završnica Kupa Srbije u kojoj igra „Kordun“. Parovi četvrtfinala su „Kordun“ – „Partizan“ (Beograd)., „Apatin“ – „Spartak 024“ (Subotica), „Beograd“ – „Jedinstvo“ (Novi Bečej) i „Vojvodina“ (Novi Sad) – „Crvena Zvezda“ (Beograd).

Četvrtfinalni susret „Kordun“ – „Partizan“ se igra u kuglani novosadske „Alimente“, u subotu, 3. decembra od 16 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena