Yunet
 

Sport

Somborski rukometni klubovi koji nastupaju u Drugoj ligi Vojvodine ovog vikenda bez bodova

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 23. novembar 2022. • 00:00 •

Somborski rukometni klubovi koji nastupaju u Drugoj ligi Vojvodine ovog vikenda bez bodova

U 8.kolu Druge rukometne lige Vojvodine rukometni klubovi somborske opštine doživeli su poraze.

„Dalmatinac“ je poražen na svom terenu od ekipe PIK „Prigrevica“ rezultatom 33 : 39. Domaći su samo dobro otvorili utakmicu ali drugi deo prvog poluvremena gosti preuzimaju stvar u svoje ruke i odlaze na odmor sa prednošću od 14 : 21. U drugom delu „Dalmatinac“ se približio u jednom trenutku na samo – 3 i to je bilo sve, nisu imali snage za potpuni preokret. U poraženom sastavu četiri igrača Vojvodić, Kuprešanin, Vučković i Graovac su postigli po šest pogodaka.

RK „Sombor“ je očekivano izgubio na gostovanju u Jaša Tomiću od domaće ekipe „Radnički“. Kao i „Dalmatinac“ i oni su odlično odigrali prvi deo meča i na odmor otišli sa samo jednim golom zaostatka 14: 13. U drugom delu domaći tim dolazi do prednosti 20:14. Nakon toga održavaju prednost i povećavaju i na kraju je 34 : 25 za domaćina. U poraženom sastavu istakli su se Veljko i Sergej Pavlović sa deset odnosno šest pogodaka.

„Dalmatinac“ je 8. na tabeli sa 8 bodova, a „Sombor“ i dalje poslednji sa samo 1 bodom koliko imaju još ekipe „Senta“ i „Putinci“ . Prva je „Crvena Zvezda“ Mokrin sa svih 8 pobeda i 16 bodova.

Narednog vikenda „Sombor“ će ugostiti ekipu „Sente“ u „derbiju začelja“, dok će „Dalmatinac“ putovati u Pančevo.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena