Yunet
 

Sport

KK „Mladost SP“ – KK „Joker“ 97:85

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 14. novembar 2022. • 00:00 •

KK „Mladost SP“ – KK „Joker“  97:85

U 6.kolu Druge muške lige Srbije grupa A košarkaši „Jokera“ su poraženi na gostovanju u Smederevskoj Palanci od ekipe „Mladost“.

Domaćin je počeo susret mnogo bolje, i preciznim šutevima sa distance stekao prednost koju somborski „jokeri“ nisu uspeli da stignu do kraja meča. Ako su se i približili domaći su „trojkama“ vrlo brzo vraćali razliku i tako je zasluženo održali do kraja susreta. Ubacili su 14 trojki iz duplo više pokušaja (50%), dok su gosti iz 25 pokušaja imali svega 9 uspešnih pogodaka.

U dresu somborskog tima dominirao je Nino Čelebić sa 22 poena i šest asistencija. Na parketu je proveo svih 40 minuta. Iskusni centar Zoran Krstanović je meč završio sa takođe 22 poena i osam skokova, dok je kapiten Aleksa Brbaklić za nešto više od 22 minuta na parketu postigao je 11 poena, imao je po sedam skokova, kao i četiri asistencije.

Posle 6 kola u vrhu tabele se nije ništa promenilo , prvi je „Radnički“ Kragujevac sa 11 bodova koliko ima i drugi „Star“, a treći je „Joker“ sa bodom manje.

U narednom kolu u Somboru gostuje drugoplasirana ekipa „Star“ iz Novog Sada.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad