Yunet
 

Sport

14. kolo Područne fudbalske lige

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 10. novembar 2022. • 00:00 •

14. kolo Područne fudbalske lige

U pretposlednjem kolu Područne fudbalske lige Sombor predstavnici somborske opštine će svoje mečeve igrati kao domaćini.
Ekipa koja se bori za epitet jesenjeg prvaka, „Hajduk“ iz Stapara, trebalo bi da ima lak zadatak jer u goste mu u nedelju 13. novembra dolazi ekipa „Tvrđava“ iz Bača, koja je pretposlednja na tabeli. Očekuje se i da u poslednje kolo staparska ekipa uđe kao prva na tabeli.

„ŽAK“ koji je 12. i „Kordun“ koji je 16.na tabeli pokušaće da u poslednjem jesenjem susretu u sezoni osvoje bodove pred svojim navijačima i najave bolja izdanja na proleće 2023. godine. Ekipa „ŽAK“ je u subotu 12.novembra domaćin ekipi „Naša Zvezda“ iz Silbaša koja kao „crno beli“ ima do sada 13 osvojenih bodova. Saldo im je isti – 4 pobede i 8 poraza uz 1 nerešen ishod, ali je zbog bolje gol razlike stepenicu više ekipa iz Silbaša, na 11. mestu. Istog dana u Kljajićevu „Kordun“ igra može se reći „derbi začelja“. U goste dolazi „Borac 46“ iz Obrovca koja je 14. na tabeli. Ni pobedom „Kordun“ neće popraviti poziciju na tabeli ali poraz bi značio veliki problem pred zimsku pauzu u vidu bodovnog zaostatka sa ekipama iznad crte.

U ostalim susretima sastaju se:

U Gložanima dve „Budućnosti“ gost je „Budućnoat“ iz Paraga, drugoplasirani „Rusin“ je domaćin ekipi „Polet“ iz Karavukova, „Soko“ u Novoj Gajdobri ekipi „Crvenka“, a „Budućnost“ u Mladenovu ekipi „Borac“ iz Bačkog Gračaca. „ČSK“ koji je treći na tabeli igra u Čelarevu važnu utakmica sa četvrtom ekipom „Lipar“ koja ima samo bod manje.

Sve utakmice počinju u 13 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad