Yunet
 

Sport

Međuopštinske fudbalske lige 1. i 2. razred

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 9. novembar 2022. • 00:00 •

Međuopštinske fudbalske lige 1. i 2. razred

Fudbalski klub „Polet“ iz Sivca je u poslednjem 13. kolu jesenjeg dela takmičenja MFL 1.razred, pobedio „Radnički“ Sombor sa 6:2 i tako zadržao prvo mesto na tabeli pre zimske pauze. U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati:

„BSK“ je pobedio „Zadrugar“ u Srpskom Miletiću sa 0 :1, a kao gosti su bili uspešni „Dinamo 1923“ i „Kula“, „Dinamo je pobedio u Svilojevu „Terekveš“ sa 1 :3 a „Kula“ u Kruščiću ekipu „Mladost“ sa 2 : 3. Kao domaćini slavili su „Odžaci“ koji su pobedili „Polet“ iz Rastine sa 3 : 1, „Omladinac“ koji je u Deronjama pobedio „Telečku“ sa 7 : 2 i „Omladinac“ koji je na Bukovcu pobedio „Aleksa Šantić“ sa 3 : 1.

Na tabeli, kao što smo rekli, prvi je „Polet“ iz Sivca sa 31 bodom, druga je ekipa „BSK“ sa 30 koliko ima i trećeplasirana „Kula“. Na začelju su četiri tima. „Polet“ iz Rastine i „Mladost“ iz Kruščića imaju po 7 bodova, pretposlednji „Radnički“ ima 6, dok poslednja „Telečka“ ima samo 5 osvojenih bodova. Prvenstvo se nastavlja u martu naredne godine.

Podsetimo, MFL 2.razred je poslednjeg vikenda oktobra završio prvi jesenji deo takmičenja. Podsetimo na tabeli je ubedljivo prva ekipa „Graničar“ iz Riđice sa maksimalnih 30 bodova, druga je ekipa „Jedinstvo lemeš“ sa 24 boda, a treći somborski „PIK“ sa 12. „Jedinstvo“ iz Ribareva ima 9, „Dinamo“ Sonta 8, a poslednji „Sport“ iz Bezdana 5 bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena