Yunet
 

Sport

Rukomet i odbojka – rezultati

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. novembar 2022. • 00:00 •

Rukomet i odbojka – rezultati

U Drugoj rukometnoj ligi Vojvodine prvog vikenda u novembru igralo se 6 kolo. RK “Dalmatinac” je u Riđici pobedio ekipu “Crepaja” rezultatom 36 : 29, a RK “Sombor” je ubedljivo poražen u Dolovu rezultatom 33 : 17. “Dalmatinac” je sa tri pobede I tri poraza na 8. mestu na tabeli, dok je “Sombor” poslednji tim lige sa samo 1 osvojenim bodom. Prva je “Crvena Zvezda” iz Mokrina sa svih 6 pobeda. U sledećem kolu u Somboru će gostovati ekipa “Zrenjanin”a, dok će “Dalmatinac” gostovati u Putincima.

U Drugoj ligi Sever za odbojkašice ekipe “Volejstrs” iz Kljajićeva ostvarile su i treču pobedu i to u Somboru gde je savladana ekipa “Novi Sad 2” sa rezultatom 3 : 0 (25:14, 25:14, 26:24). Sa 9 bodova ekipa “Volejstars” je četvrta na tabeli , isti broj ima i trećeplasirani “ŠtrandVolej” dok su na vrhu “Omladinac 2” i “Panonija” sa pobedama u sva 4 kola do sada.

Odbojkaši “Sombora” pretrpeli su i četvrti poraz u prvenstvu regionalne Druge lige Sever. Bolji od njih ovog vikenda bili su odbojkaši “Partizana” iz Bača koji su slavili maksimalnim rezultatom, po setovima 25:12, 25:16, 25:23. Somborski sastav je jedini tim koji je još uvek bez osvojenog boda, ali i bez osvojenog seta u proteklih mesec dana.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena