Yunet
 

Sport

KK „Joker“ – KK „Spartak Office Shoes“ 86 : 93

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 3. novembar 2022. • 00:00 •

KK „Joker“ – KK „Spartak Office Shoes“ 86 : 93

Košarkaški klub „Joker“ odigrao je sinoć Kup meč sa prvoligaškom ekipom KK „Spartak Office Shoes“ i izgubio sa rezultatom 86:93.

Ekipa Nebojše Vagića je odlično igrala ceo susret ali pad koncetracije je usledio na samom kraju i to je iskoristila ekipa iz Subotice koja je u poslednjih 5 minuta dostigla prednost domaćih od 7 poena, prestigla i dobila meč. Time su vratili dug „jokerima“ za dva izbacivanja iz Kup takmičenja prethodnih godina.

„Vrlo malo je falilo da ishod bude drugačiji, ali svi smo ponosni na prikazanom i okrećemo se susretu sa Čačanima u subotu“, izjavio je na kraju susreta kapiten somborskog „Jokera“ Aleksa Brbaklić.

Najbolji strelci u domaćem timu bili su Čelebić sa 22 i Krstanović sa 19 koševa.

Ekipa „Jokera“ već za vikend u 2. MLS igra pred svojom publikom kada će u subotu 5. oktobra u 17h ugostiti ekipu „Železničar“ iz Čačka.

KK „JOKER“ – Čelebić 22, Sužnjev, Katušić 5, Brekić 8, Brbaklić (c) 9, Grujanić, Vukas 5, Krstanović 19, Simjanovski, Bubanja, Stević 5, Munižaba 13.

KK „SPARTAK OFFICE SHOES“ – Terrence 21, Jugović, Ilkić 2, Prlja 5, Dodić 9, Šarenac, Nicholson 20, Gazibegović 6, Opoku Nana 4, Danilović 2, Sokolović a7, Barna 17.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena