Yunet
 

Sport

Rukometaši „Sombora“ i „Dalmatinca“ poraženi ovog vikenda

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 1. novembar 2022. • 00:00 •

Rukometaši „Sombora“ i „Dalmatinca“ poraženi ovog vikenda

Rukometna ekipa „Sombor“ pružila je snažan otpor drugoplasiranoj ekipi na tabeli iz Rume ali je ipak ostala i ovoga puta bez bodova na svom terenu. Rezultat 32 : 34 ( 16:15). Ni jedna ekipa se nije rezultatski odvajala do ulaska u poslednjih deset minuta susreta. Tada gosti stiču prednost od dva gola razlike i mnogo boljom odbranom od domaćih je čuvaju . Ipak mora se priznati da ekipa „Sombor“ baš nije imala sreće , mnogo šuteva je završilo na stativi. Najbolji strelac u „Somboru“ je bio Veljko Pavlović sa 10 golova, do su se po šest puta u strelce upisali Luka Plećaš, Sergej Pavlović i Strahinja Aćić.

RK „Dalmatinac“ je bio gost ekipi „Budućnost“ u Alibunaru i izgubio rezultatom 27:24 (14:11). Može se reći da je susret odlučilo bolje izvođenje sedmeraca. Riđičani su od 10 sedmeraca promašili 5. Najefikasniji kod gostiju je bio Filip Graovac sa šest, Mihajlo Kuprešanin i Strahinja Ležaić sa po četiri pogotka.

Na tabeli posle 5. kola „Dalmatinac“ je deveti na tabeli sa 4 boda dok je „Sombor“ i dalje poslednji sa samo 1 bodom koliko imaju i „Senta“ i „Putinci“. Prva je i dalje „Crvena Zvezda“ iz Mokrina sa svim pobedama i maksimalnim brojem bodova 10.
„Dalmatinac“ u narednoj rundi dočekuje ekipu „Crepaja“ dok „Sombor gostuje u Dolovu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad