Yunet
 

Sport

Fudbalski rezultati u PFL Sombor

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 1. novembar 2022. • 00:00 •

Fudbalski rezultati  u PFL Sombor

Jedina somborska fudbalska ekipa koja je ostvarila pobedu proteklog vikenda je FK „Žak“. “Crno – beli” su bili domaćini ekipi „Tvrđava“ iz Bača koju su pobedili rezultatom 3 : 0. Sva tri gola su u prvoj polovini drugog poluvremena, a postigli su ih Stevanović i Vulina dva. „Kordun“ iz Kljajićeva je kao domaćin podbacio i izgubio od ekipe „Lipar“ istim rezultatom. Treći tim somborske opštine „Hajduk“ iz Stapara igrao je derbi kola u Čelarevu, sa ekipom „ČSK“ koja se kao i „“Hajduk“ bori za vrh tabele odigrano je nerešeno 1 : 1. Od ostalih rezultata spomenućemo pobedu „Rusina“ nad ekipom „Borac“ iz Bačkog Gračaca rezultatom 3 : 0 i „Poleta“ u Gložanima sa 1 : 0.

„Rusin“ je zahvaljujući remiju „Hajduka“ preuzeo prvo mesto sa 31 bod, dok su staparci kao jedini neporaženi tim do sada drugi sa bodom manje, a treći je „ČSK“ sa 26 bodova. „ŽAK“ se pomerio stepenicu više i sada je 11, a „Kordun“ se sa ekipom „Borac 46“ zakucao na dno tabele.

U sledećem kolu „Hajduk“ u Staparu se sastaje sa ekipom „Budućnost“ iz Gložana, dok će „Kordun“ u Gajdobru a „Žak“ na gostovanje u Lipar.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena