Yunet
 

Sport

RK „Soko“ osigurao i šestu sezonu u društvu najboljih u Srbiji

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 31. oktobar 2022. • 00:00 •

RK „Soko“ osigurao i šestu sezonu u društvu najboljih u Srbiji

U trećeg vikendu turnira u okviru ovogodišnjeg rvačkog prvenstva u Superligi Srbije, organizovan je još jednom rvački tromeč u Somboru. Somborski „Soko“ je u subotu bio domaćin ekipama „Spartak“ i „Potisje“. Rvačka ekipa Gradimira Dedića pružila je sjajan otpor favoritu prvenstva „Spartaku“ iz Subotice i izgubila sa 5 : 3. Pobede za somborski klub ostvarili su Berarov, Jovišić i Rajić. „Spartak“ je očekivano pobedio i „Potisje“ sa 6 : 2. U derbiju ovog turnira „Soko“ je pobedio ekipu „Potisje“ iz Kanjiže sa 6:2 i praktično osigurao i šestu sezonu zaredom u društvu najboljih klubova u zemlji.

Junak ove važne pobede bio je 17-godišnji Simo Jovišić. On je u jednoj sjajnoj borbi pobedio starijeg i iskusnijeg Dejana Petrovića, višestrukog državnog prvaka. Posle njega pobede su ostvarili Miljan Rajić, Nikola Dedić, Miloš Perović, Milan Todorović i Veljko Petrković.

Publika je burnim navijanjem pratila sve borbe, a dugotrajnim aplauzom pozdravila Sebastijana Nađa, svetskog prvaka, koji je predvodio ekipu „Spartaka“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena