Yunet
 

Sport

Sportski rezultati – RK „Soko“, KK „Somborac“ i KK „Joker“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 25. oktobar 2022. • 00:00 •

Sportski rezultati – RK „Soko“, KK „Somborac“ i KK „Joker“

Dok se senori bore u Super ligi Srbije , mlađe generacije RK „Soko“ osvajaju medalje na turnirima. U Kanjiži na Memorijalnom rvačkom turniru „Ferenc Čaba“ koji je već 13 godina u kalendaru Svetske rvačke federacije takmičilo se petorice „sokola“, trojica su osvojila bronzane medalje Nikola Benković, Nikolaj Lalić i Marko Fratrić. Mora se reći da je u Kanjiži bilo 400 takmičara iz 15 zemalja.

KK „Somborac“ osvojio 8 (4 zlatne 4 srebrne) medalja na 18. Internacionalnom karate turniru “Kup prijateljstva 2022”, koji je održan u Novom Sadu u organizaciji karate kluba “Mawashi” i Karate saveza Vojvodine. U konkurenciji je bilo oko 600 takmičara iz 54 kluba iz Srbije i okruženja. Zlatne medalje osvojili su u pojedinačnom kata nadmetanju kadet Đorđe Hristov, pionir Teodor Terzić, kao i kadetkinja Kristina Kosanović koja se okitila sa dve zlatne medalje. Srebrne medalje osvojili su: junior Boris Senjavin, nada Tara Jurić, pionir Vedran Jurić i kadet Jovan Mirković. Medalju za učestvovanje na turniru dobile su poletarke Mari Stoiljković – Novković i Mila Gligorević.

Košarkaški klub “Džoker“ zabeležio drugu pobedu u prvenstvu Druge muške lige Srbije. Na gostovanju u Arilju domaća ekipa „Klik“ pobeđena je rezultatom 74:75 ( 24:20, 21:19, 17:19, 12:17). Pobedu je doneo dve sekunde pre kraja Zoran Krstanović. „Džoker“ je sada na deobi trećeg mesta sa „Hercegovcem“ iz Gajdobre.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena