Yunet
 

Sport

RK “Soko” i na drugom turniru Super lige Srbije u rvanju osvojio bod

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 24. oktobar 2022. • 00:00 •

RK “Soko” i na drugom turniru Super lige Srbije u rvanju osvojio bod

Somborci su imali priliku da u subotu prisustvuju tromeču ekipa “Soko”-“Senta”-“Radničlki” Kragujevac i vide vrhunske borbe u okviru Drugog kolo ovogodišnjeg takmičenja u Superligi Srbije u rvanju.

Prvi susret između ekipa domaćina “Soko” i “Senta” je završan rezultatom 5 : 3 za “Sentu”. Meč bio veoma atraktivan, sa mnogo lepih akcija, i sve do borbe teškaša završavalo se tušem ili tehničkim tušem. Susret je odlučen u poslednjoj borbi gde je pri rezultatu 4 : 3 za goste Senćanin Vuković pobedio Petrakovića na poene za konačnih 5:3 za “Sentu”.

Da je “Senta” jedna od vrhunskih ekipa pokazala je i u sledećem meču protiv “Radničkog” iz Kragujevca . I ovaj susret su dobili sa 5 : 3 a odlučujući poen je doneo Tamaš Vaš, ipak mora se reći da ekipa iz Kragujevca nije imala predstavnika u kategoriji 82kg.

U trećem susretu “Soko” je imao realne šanse da ostvari prvu pobedu. U startu su imali poen više iz kategorije 82 kg, ali ni pobede Berarova, Dedića i Perovića nisu bile dovoljne da se osvoji više od jednog boda.

„U prvom meču smo izgubili sa 5 : 3 i to je realan rezultat. Mi smo imali šansu i videli ste kako se kretao rezultat, nijanse su odlučivale. Sa nerešenim bi bili prezadovoljni. U drugom meču smo očekivali da možemo i da pobedimo ali na našu nesreću šansu smo propustili i bilo je nerešeno. U svakom slučaju somborska publika je dobila ono što je već duže vremena želela – vrhunsko rvanje i zanimljivo takmičenja. Odlična atsfera. Osvojili smo jedan bod ponovo i idemo dalje sada. Na sledećem turniru delimo strunjaču sa “Kanjižom” i “Spartakom”. Sa subotičanima realno nemamo šansu, ali u drugom susretu sve je moguće, možemo da se nosimo sa njima i idemo na prvu pobedu“, istakao je ovom prilikom Gradimir Dedić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad