Yunet
 

Sport

RK “Radnički” i “Soko” prošlog vikenda bili na turnirima u Subotici, Tuzli i Budimpešti

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. oktobar 2022. • 00:00 •

RK “Radnički” i “Soko” prošlog vikenda bili na turnirima u Subotici, Tuzli i Budimpešti

Somborski rvački klubovi bili su veoma aktivni proteklog vikenda.

Za klub „Radnički“ u Subotici 8. oktobra na tradicionalnom Memorijalu “Stipan Dore” mladi rvač Nemanja Lončarević osvojio je srebrnu medalju. Adrijan Dobi, Danijel Bojanić i Aleksa Andjelić ovoga puta nisu osvojili medalju.

U dresu somborskog kluba „Radnički“ medalju osvaja i Kristijan Dobi i to srebrnu u Budimpešti na prvenstvu Mađarske za starije pionire. Kristijan je ostvario tri efikasne pobede tušem ali je u poslednjoj finalnoj borbi nažalost poražen na bodove i zaustavljen do osvajanja zlatne medalje.

Za ekipu kluba „Soko“ na Memorijalu “Stipan Dore” osvojeno je šest medalja. Zlatne su osvojili Nikola Benković i Nikola Divjak, srebrne Uroš Grba i Aleksej Filipović, a Ilija Manojlović i Dušan Benković bronzane. „Sokoli“ su nastupili i na međunarodnom turniru „Husinski rudar“ u Tuzli.

Od pet takmičara na strunjači svi su osvojili medalje – Lazar Dedić, Luka Zelić i Dušan Nagulov zlatne, a Stefan Grba i Mitar Knežević srebrne. Još jedno priznanje poneto je u Sombor – za najboljeg takmičara turnira proglašen je Lazar Dedić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad