Yunet
 

Sport

Poznati polufinalisti Područnog fudbalskog kupa Sombor

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. oktobar 2022. • 00:00 •

Poznati polufinalisti Područnog fudbalskog kupa Sombor

Tri meča su odigrana, a jedan zaključen službenim rezultatom u četvrtfinalu Područnog fudbalskog kupa Sombor. Rezultati su uglavnom očekivani.

“Radnički 1912” je pobedio na svom terenu ekipu “Bačka” iz Bačke Palanke rezultatom 2 : 0. U ne mnogo zanimljivoj utakmici somborski klub je odigrao onoliko koliko mu je dovoljno za pobedu i golovima Antunića u 26. i Vujoševića u poslednjim sekundama potvrdio da je trenutno bolja ekipa od “Bačke”.

Istim rezultatom “Stanišić” je u Staparu pobedio lidera Područne lige “Hajduk” pokazao da je sa pravom u srpskoligaškom društvu. U susretu dva srpskoligaša “Tekstilac” je posle preokreta pobedio na svom terenu “Hajduk 1912” iz Kule rezultatom 4 : 2. Četvrta utakmica nije odigrana, jer je “Hercegovac” iz Gajdobre predao meč ekipi “Bratstvo 2019”.

Žrebanje za polufinalne mečeve obaviće se sutra (petak) u prostorijama PFS Sombor. Polufinalni susreti biće odigrani u sredu, 19. oktobra.

– “Radnički 1912” – “Bačka” 2:0 (1:0) Strelci: Antunić, Vujošević (Radnički 1912).

– “Tekstilac” – “Hajduk 1912” – 4:2 (2:2) Strelci: Nikolić 2, Vuković, Šavija (Tekstilac). Šušnjar, Šakić (Hajduk 1912).

– “Hajduk” (Stapar) – “Stanišić” 0:2 (0:1) Strelci: Pjošta, Matijaš (Stanišić).

– “Hercegovac” – “Bratstvo 2019” 3:0 (službeni rezultat).

Polufinalne utakmice počinju naredne srede, 19. oktobra.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad