Yunet
 

Sport

„ŽAK“ sa igračem manje pobedio „Kordun“ u Kljajićevu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 4. oktobar 2022. • 00:00 •

„ŽAK“ sa igračem manje pobedio „Kordun“ u Kljajićevu

U 8. kolu PFL u Kljajićevu odigran je uzbudljiv opštinski fudbalski derbi. Domaćin, ekipa „Kordun“ je povela u 9 minutu a gost je zbog crvenog kartona ostao bez Hoscieslavskog u 22 minutu. Ali u drugom delu meča sledi preokret i gosti golovima Nemanje Dabića u 80. i Stefana Stevanovića u 87.minutu odnose važna 3 boda u Sombor.

Od ostalih utakmica izdvojićemo pobedu „Hajduk-a“ iz Stapara u novoj Gajdobri, gde je domaćin poražen sa 0 : 3, kao i pobedu „ČSK-a“ u Mladenovu rezultatom 0 : 1. „Lipar“ je izgubio drugo mesto na tabeli porazom u Paragama od „Budućnosti“ gde je bilo 4 : 3 za domaćina dok je „Rusin“ kao domaćin pobedio „Tvrđavu“ sa 3 : 2. „Hajduk“ je i dalje na prvom mestu sa 20 bodova, prate ga „Rusin“ i „Lipar“ sa 19 bodova dok je „Crvena“ četvrta sa 17. „ŽAK“ je sada 10. sa 9, a „Kordun“ 14. sa 6 bodova. Na začelju tabele je „Tvrđava“.

Odigrani su i mečevi 8. kola MFL 1. Izdvojićemo sledeće rezultate. „BSK“ je odigrao nerešeno kao domaćin 1 : 1 protiv ekipe „Odžaci“.

„Omladinac“ je u Deronjama dao 3 gola „Mladosti“ iz Kruščića, a „Aleksa Šantić“ 6 ekipi „Terekveš“. Goleada je viđena i u Rastini gde je domaćin izgubio 2 : 6 od gostiju iz Bačkog Brega. Strelci su bili raspoloženi i u Telečkoj gde su „Telečka“ i „Zadrugar“ odigrali 3 : 3. Na čelu tabele su ekipe iz Bačkog Brestovca i Kule sa 19 bodova, prate ih „Dinamo 1923“ i „Polet“ iz Sivca, a na začelju su „Polet“ iz Rastine sa 3 i „Tečka“ sa 1 bodom.

U 6. kolu MFL 2. na 3 utakmice 18 golova. „PIK“ je na svom terenu izgubio 1 : 2 od „Jedinstva Lemeš“, u Ribarevu domaćin pobedio 8 : 2 ekipu „Sport“ a u Riđici „Graničar“ dao 5 golova „Dinamu“ iz Sonte i nastavio seriju pobeda. Na tabeli su se izdvojile dve ekipe „Graničar“ kao prvi sa 18 bodova, „Jedinstvo Lemeš“ kao drugo sa 15 bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena