Yunet
 

Sport

Predstavnici Gradske uprave ugostili predstavnike Srpskog atletskog saveza i prvake Srbije u boksu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 29. septembar 2022. • 00:00 •

Predstavnici Gradske uprave ugostili predstavnike Srpskog atletskog saveza i prvake Srbije u boksu

Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća za oblast omladine, sporta, dece i zdravstva, zajedno sa zamenicom gradonačelnika Ljiljanom Tica, krajem prošle nedelje je u prostorijama Gradske uprave bila domaćin predstavnicima Srpskog atletskog saveza Nemanji Ilići i Emiru Bekriću. Razgovoru sa predstavnicima Atletskog saveza prisustvovali su Mira Trifunov i Bojan Stanković, predstavnicima Atletskog kluba „Maraton“.

Na sastanku se razgovaralo o projektu „Brzinom do zvezda“ i o mogućem nastavku saradnje na zajedničkim projektima u Somboru, pre svega na polju promocije i omasovljenja atletskog sporta. Predstavnici Srpskog atletskog saveza ovom prilikom uručili su zamenici gradonačelnika zlatnu plaketu za doprinos ulaganju u školski sport i podršku projektu „Brzinom do zvezda“.

Početkom ove nedelje gradska većnica za oblast sporta je zajedno sa gradonačelnikom Sombora Antoniom Ratkovićem bila domaćin osvajačima medalja sa Prvenstva Srbije u boksu. Da podsetimo, novi prvak Srbije u kategoriji do 57 kg postao je Rade Joksimović, dok je šampion države u kategoriji do 60 kg postao Nazif Sejdi. Srebrnu medalju osvojio je Bojan Stanojlović u kategoriji do 80 kg, a bronzu Vladimir Gubaš.

Pored nosioca medalja razgovoru su prisustvali trener Stojan Knežević i članpovi Uprave kluba. Zaključeno je da je ovo možda i najveći pojedinačni uspeh u poslednjih pedeset godina za somborski boks, ali da vremena za slavlje nema pošto sledi učešće na Regionalnom bokserskom turniru u Banjoj Luci, gde će učestvovati takmičari sa prostora cele bivše države.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad