Yunet
 

Sport

U subotu derbi SL Vojvodine u Somboru – FK“Radnički 1912“ : FK „Bečej 1918“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 22. septembar 2022. • 00:00 •

U subotu derbi SL Vojvodine u Somboru – FK“Radnički 1912“ : FK „Bečej 1918“

Vodeća ekipa na tabeli Srpske lige Vojvodina, „Radnički 1912“, imaće priliku da osvoji značajne bodove, potvrdi dobre igre iz prethodnih 6 kola i učvrsti se na čelu tabele., u susretu sa trećeplasiranom ekipom na tabeli „Bečej 1918“. Susret se igra u subotu i okviru 7.kola SLV na Gradskom stadionu sa početkom u 15 časova i 30 minuta. Somborska ekipa je do sada dva puta igrala kao domaćin i ostvarila pobede. Očekivanja navijača su da se tako i nastavi.

Drugi srpskoligaš somborske opštine „Stanišić“ u 7.kolu gostuje u Staroj Pazovi ekipi „Jedinstvo“ koja je 4 na tabeli i biće krupan zalogaj za stanišićane koji nisu baš dobro startovali ovu debitantsku sezonu u srpskoligaškom društvu. Obe utakmice na gostovanjima su izgubili a od četiri kao domaćini samo jednom pobedili, dva puta izgubili i jednom igrali nerešeno i pretposlednji su na tabeli sa samo 4 boda.

U ostali susretima 7.kola igraju : u Novim Banovcima „Omladinac“ i „Podunavac“, U Bačkoj Palanci „Bačka“ i „Tisa“, a u Pančevu „Dinamo 1945“ i „Kabel“. Drugoplasirani „Borac“ iz Šajkaša gostuje u Elemiru ekipi „Naftagas“, „Tekstilac“ je u Odžacima domaćin „Hajduku 1912“ a u Rumi gostuje „Radnički“ iz Zrenjanina.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad