Yunet
 

Sport

Fudbalski klubovi “Žak” i “Kordun” ovog vikenda poraženi – “Hajduk” osvojio bod u Paragama

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 20. septembar 2022. • 00:00 •

Fudbalski klubovi “Žak” i “Kordun” ovog vikenda poraženi – “Hajduk” osvojio bod u Paragama

Tri kluba iz somborske opštine osvojili su samo bod u 6 kolu Područne fudbalske lige Sombor. “Žak” i “Kordun” su poraženi, a “Hajduk” je odigrao nerešeno.

“Žak” je na gostovanju u Novoj Gajdobri izgubio sa 2 : 1. Iako su prvi došli u vođstvo domača ekipa “Soko” je brzo izjednačila a u drugom delu utakmice uspela i da preokrene rezultat i osvoji bodove. “Kordun” je gostovao u Mladenovu i vratio se u Kljajićevo sa 5 golova u mreži. Za oba tima ovo su bili peti porazi ove sezone. “Hajduk” iz Stapara je dobro započeo sezonu i u samom vrhu tabele. U 6.kolu je gostovao ekipi “Budućnost” u Paragama, odigrao nerešeno 1 : 1 I još uvek je jedna od 3 ekipe bez poraza do sada. U ostalim utakmicama ppostignuti su sledeći rezultati. “Budućnost” je u Gložanima pobedila “Borac” iz Obrovca sa 4 : 1, u Bačkom Gračacu domaćin je pobedio 3 : 1 ekipu “Naša Krila” a “Crvenka” I “Lipar” su u Crvenki odigrali 1 : 1. “Polet” je u Karavukovu pobedio “Tvrđavu” sa 2 : 0 a istim rezultatom je “Rusin” je kao domaćin pobedio 2 : 0 ekipu “ČSK”.

Ekipe “Rusin” i “Lipar” sun a čelu tabele sa 16 bodova dok je “Hajduk” treči sa dva boda manje. U donjem delu tabele su “ŽAK” , “Kordun” i “Borac 46” sa osvojena 3 boda dok je “Tvrđava” poslednja i bez bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad