Yunet
 

Sport

Renovirano igralište u apatinskom Bloku 112

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 12. septembar 2022. • 00:00 •

Renovirano igralište u apatinskom Bloku 112

Početkom godine Lokalna samouprava je započela akciju uređenja dotrajalih dečijih igrališta na više lokacija u Apatinu, kako bi bila bezbedna za korišćenje.

Apatinski mališani sada imaju renovirana igrališta na šetalištu kraj Dunava, “Kalvariji”, kod vodotornja, na “Kružnom nasipu”, u Maloj Bosni, ulici Juke Kolaka, kao i na dve lokacije u ulici dr Mladena Stojanovića. Većina pomenutih igrališta je dugo godina na ovim mestima i “zub vremena” je učinio svoje, dok se to nikako ne može reći za novo dečije igralište u Bloku 112.

Sprave na modernom dečijem igralištu koje je u centru Apatina postavljeno krajem 2020. godine su nesavesni pojedinci polomili, a mobilijar je bio toliko išaran flomasterima, da je bilo potrebno 36 litara nitro razređivača kako bi se sve obrisalo.

Pokidane sprave su sada zamenjene, drvene površine očišćene i premazane zaštitom, pa su najmlađi Apatinci ponovo dobili lepo i bezbedno mesto za igru.

Nadležni apeluju na sve roditelje i decu, da savesno koriste sva igrališta i sprave, kako bi se mobilijar sačuvao i za naredne generacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad