Yunet
 

Sport

Takmičenje „DDOR Olimpijska staza“ u centru Sombora u subotu 10. septembra

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. septembar 2022. • 00:00 •

Takmičenje „DDOR Olimpijska staza“ u centru Sombora u subotu 10. septembra

Olimpijski komitet Srbije je u saradnji sa kompanijom DDOR Osiguranje organizuje takmičenje pod nazivom „DDOR Olimpijska staza“.

Projekat „Olimpijska staza“ se sprovodi već nekoliko godina u gradovima širom Srbije i ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Ideja projekta je da kroz edukaciju dece, roditelja i uopšte građanstva približi olimpizam i olimpijske simbole građanima Srbije. Kroz sam projekat učesnici će imati prilike da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka Parizu. Učesnici se za učešće prijavljuju u tri kategorije: pojedinac, par i grupa do 5 osoba. Pravo učešća imaju svi građani uzrasta od 7 do 77 godina.

Ove godine „Olimpijska staza“ se organizuje u centru Sombora u subotu 10. septembra. Više o takmičenju rekla nam je gradska većnica za sport i omladinu Antonija Nađ Kosanović.

„U subotu, 10. septembra, u Somboru će se održati manifestacija „DDOR Olimpijske staze“ čiji su organizatori Grad Sombor i Olimpijski komitet R. Srbije i Kompanijom DDOR osiguranje. Cilj manifestacije je da se kroz edukaciju dece, roditelja i uopšte građanstva približi olimpizam i građanima Srbije. Učesnici će imati prilike da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka Parizu. Učestvovati mogu svi od 7 do 77 godina. Organizovan je dolazak velikog broja dece iz osnovnih škola iz okoline Sombora, a nismo zaboravili ni osobe sa invaliditetom. Pozivamo sve da dođu u subotu na glavnu ulicu da se lepo družimo, naučimo nešto novo, takmičimo i osvojimo lepe nagrade“, zaključuje Antonija Nađ Kosanović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad