Yunet
 

Sport

Počeo letnji turnir u malom fudbalu u Čonoplji

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 30. jun 2022. • 00:00 •

Počeo letnji turnir u malom fudbalu u Čonoplji

Za tradicionalni čonopljanski letnji turnir u malom fudbalu koji je počeo 27.juna prijavilo se 16 ekipa koje su podeljene u četiri grupe. Žrebom je određen sastav 4 grupe i u svakoj ima po četiri tima. Igra svako sa svakim, prvak grupe ide direktno u četvrfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana ekipa igrati baraž za prolaz među osam najboljih timova. Jedino će poslednjeplasirana ekipa iz svake grupe posle prvog kruga ispasti iz daljeg takmičenja.

Grupa A: “Kafe bar Boem”, “Crvenka”, “Kladionica Korner”, “Real sa Ribnjaka”. Grupa B: “Sala Lux Rano jutro”, “Servis Rebić”, “Menjačnica Dizdar” i “Radnički”. Grupa C : “Đepeta”, “Star Taxi”, “PG Ljuba”, “Stovarište Zubović”. Grupa G : “Munižaba prevoz”, Žute “Ose”, “Telečka” i “L Décor”.
Utakmice se igraju u standardna tri termina. Svakog dana prvi meč je na programu u 20.30 časova, drugi je sat vremena kasnije, dok se treća utakmica igra od 22.30 časova. Da podsetimo, prošlogodišnju titulu brani ekipa “Kafe Bar Boema”. Nagradni fond turnira je 350.000 dinara.

Kad smo već kod turnira u malom fudbalu recimo i to da “Letnji turnir u malom fudbalu”, u nedelju počinje i u Staparu . Prijave se zaključuju sa 2. julom, kada će ujedno biti održano i žrebanje. Kako navode na sajtu Sportskog saveza Grada Sombora, iznos kotizacije je 10.000 dinara, dok će nagradni fond biti isplaćen u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa i prikupljene kotizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena