Yunet
 

Sport

„Jump“ i „Inanna cats“ na „Sombor Openu 2022“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 24. maj 2022. • 00:00 •

„Jump“ i „Inanna cats“ na „Sombor Openu 2022“

Proteklog vikenda Sombor je bio domaćin 11. Sombor Open-a, takmičenja u modernom plesu i fitnessu. Organizator SAFT „Cats“ okupio je u nedelju u Gradskoj hali „Mostonga“ preko 300 učesnika uglavnom iz svih krajeva Vojvodine i Srbije.
Pored takmičarki iz kluba domaćina SAFT „Cats“, Sombor su predstavljale i takmičarke Plesne škole „Jump“ i „Inanna Cats“ i sve su postigle zapažene rezultate.

„Cetsove Inannice“ Kristina Lončarević i Ena Jožef su u kategoriji „oriental duo/trio – seniori“ osvojile prvo mesto sa koreografijom „Yalla yalla“. Ovoj nagradi je dodata i specijalna nagrada – plasman na takmičenje u Zrenjaninu 2022. Laura Jožef, Sanja Ugljar i Milica Dimić su u kategoriji „oriental duo/trio – kids“ osvojile su prvo mesto sa koreografijom „Sanya shaabi“ . Instruktorka i koreografknija plesne grupe „Inanna“ Brankica Ćurčić je veoma zadovoljna nastupima svojih takmičarki i još bolje nastupe očekuje na plesnim festivalima koji ih očekuju u Panoniji i Zrenjaninu kao i u Osijeku.

Željka Vučinić koja vodi Plesnu školu “Jump Dance” takođe je ponosna na svoje plesače jer su na ovogodišnjem “Sombor Open-u” osvojili šest prvih i jedno drugo mesto, kao i 2 specijalne nagrade, besplatno učešće na takmičenju u Somboru 2023 i besplatno učešće na takmičenju u Beču 2022.

Prvo mesto i specijalna nagradu – besplatno učešće “Sombor Open 2023” osvojila je grupa u kategoriji “Mini HipHop ( sastav Sofija Devrnja, Nevena Trivunović, Una,, Nikolina Popović, Hana Farkaš, Elena Damjanović, Anastasija Risteski, Nina Bokun, Miona Konjović, Sara Egić, Kristina Galetin, Tijana Berleković, Danijel Farkaš i Leon Jakšić).
Prvo mesto i specijalnu nagradu – učešće na takmičenju u Beču ove godine osvojila je grupa u kategoriji “Juniori Hip Hop “ (sastav : Anđela Tripković , Mia Milošević, Marija Galetin, Lejla Cvetković, Leila Odri, Ljubica Kostić, Katja Knežević, Milica Trkulja, Elena Veselinović, Sara Bala i Čaba Kiš).

Ostala 4 prva mesta osvojili su grupa u kategoriji “Kids Hip Hop” ( sastav : Milana Resanović, Miljana Mastilović, Anđela Ševo, Anastasija Jakšić, Mija Hazenštaub, Maja Miović), zatim solo nastupi Mie Milošević u kategoriji “Juniori Hip Hop”. Leile Odri u kategoriji “Kids Hip Hop”, Milice Trkulja u kategoriji “Kids street style” kod je u istoj kategoriji Katja Knežević osvojila 2. mesto.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad