Yunet
 

Sport

Sombor i Riđica bili domaćini prve faze takmičenja “Sport u policiji”

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 19. maj 2022. • 00:00 •

Sombor i Riđica bili domaćini prve faze takmičenja “Sport u policiji”

U okviru manifestacije Sportskog saveza Srbije “Sport u policiji” (prva faza takmičenja) u Somboru i Riđici, 17. maja u organizaciji Sportskog saveza grada Sombora održala su se takmičenja u futsalu, odbojci, basketu i atletici.

U futsalu prvo mesto i plasman u drugu fazu takmičenja ostvarila je ekipa Policijske stanice Apatin, koja je u finalu pobedila na penale ekipu Vatrogasno spasilaćke jedinice Sombor.

U odbojci prvo mesto osvojila je ekipa PU Sombor ispred ekipe Policijskih stanica Bogojevo i Odžaci.

U atletici u drugu fazu takmičenja ide štafeta iz Nezavisnog sindikata Policije Bogojevo u sastavu Bojana Janković, Danijela Rašeta, Nemanja Mladenović, Nemanja Radmanović, zatim pobednik na 400 metara Strahinja Ćurčić iz Službe granične Policije Bezdan kao i pobednica na “Kuperovom testu” Željka Ćurčić iz Sombora.

U Basket prvo mesto osvojila je Vatrogasno spasilačka jedinica Sombor koja je u finalu pobedila Policijsku stanicu Apatin i ostvarila plasman u drugu fazu takmičenja.

Rukovodioci takmičenja, ispred Sportskog saveza grada Sombora bili su: Ilija Lalić, Predrag Mandić, Radovan Rašković, Bojan Štakić i Milan Gagrčin.

Takmičenju su prisustvovali Zoran Bojić, predsednik Sportskog saveza grada Sombora i Mile Suzić, načelnik PU Sombor.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena