Yunet
 

Sport

Protekli vikend pun zapaženih rezultata najmlađih kategorija sportista

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 10. maj 2022. • 00:00 •

Protekli vikend pun zapaženih rezultata najmlađih kategorija sportista

U Somboru je u nedelju održan Međunarodni Plivački Miting „Kup Bratskih Gradova 2022“ na kojem se takmičilo 203 takmičara iz 13 plivačkih klubova iz Mađarske, Hrvatske i Srbije. Takmičar Plivačkog Kluba „Sombor“ Filip Ćurčić bio je drugi najbolji takmičar mitinga u svojoj kategoriji zbirom FINA bodova iz tri isplivane discipline. Filip je bio i dva puta drugi u disciplinama 100m prsno i 100m mešovito.Petar Krstonošić i Pavle Ćurčić isplivali su nove lične rekorde.

Karate klub “Somborac” nastupio je sa četvoro takmičara na Kupu Srbije za kadete, juniore i seniore u Bečeju. Uspešan nastup u pojedinačnoj kategoriji kadetkinja imale su Kristina Kosanović i Tara Jurić, koje su zauzele treća mesta u kata nadmetanju.

Rvački klub “Radnički” Sombor imao je svog predstavnika u sastavu reprezentacije Srbije na tradicicionalnom Međunarodnom kadetskom turniru „Refik Memišević – Brale“ održanom za vikend u Subotici.

Mladi takmičar somborskog kluba Srećko Malbaša. je u svom debiju u dresu sa državnim grbom, u kategoriji do 45 kg tušem pobedio tri takmičara, dva iz Srbije i jednog iz Hrvatske. Ali nažalost, u finalu je izgubio od predstavnika Mađarske i tako osvojio srebrnu medalju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena