Yunet
 

Sport

Raspored fudbalskih utakmica za vikend 16. – 17. april

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 15. april 2022. • 00:00 •

Raspored fudbalskih utakmica za vikend 16. – 17. april

Fudbaleri “Radničkog 1912” u okviru 22. kola Srpske lige Vojvodina ovog vikenda tj. u subotu, 16. aprila, gostuju u Bačkoj Palanci gde će igrati sa ekipom “Stari Grad”. Domaćin se bori za opstanak i biće veoma neugodan protivnik za ekipu Saše Stojadinovića koja želi da se što više približi samom vrhu lige.

U ostalim utakmicama koje mogu ispomerati redosled od 2 do 5 mesta, drugoplasirani “Tekstilac” gostuje u Pančevu, OFK “Bečej 1918” je domaćin “Kikindi”, a “Feniks 1995” gostuje u Adorjanu ekipi “Tisa”. Lider na tabeli “Vršac” gost je “Radničkom” u Zrenjaninu. Utakmice počinju u 16.30 časova.

Somborski predstavnici u vojvođanskom rangu u 22. kolu gostuju u Pačiru i Subotici.

Teži zadatak ima ekipa “Sloge” koja je najveće iznenađenje “vojvođanskog proleća”. Ekipa iz Čonoplje ide na megdan u Suboticu ekipi koja je druga na tabeli “Bačka 1901”.

Vodeći tim lige ima nešto lakši posao jer gostuje u nedelju ekipi “Bačka” koja je bliže donjem nego gornjem delu tabele. Utakmice počinju u 16.30 časova.

U MFL 1. razred igra se derbi. U 18.kolu u nedelju prvoplasirani “Odžaci” ugostiće trećeplasirani “Hajduk” iz Stapara. Pobedom će se učvrstiti na vrhu tabele, a “Kula” koja se nalazi na drugom mestu istog dana dočekuje ekipu “Polet” iz Sivca koji je 6 na tabeli.

U ostalim utakmicama “Zadrugar” će u Srpskom Miletiću biti domaćin “Graničaru” iz Riđice, “Omladinac” na Bukovcu dočekuje “BSK” iz Bačkog Brestovca, u Bačkom Bregu “Dinamo” doćekuje “Mladost” iz Kruščića, a u Silojevu “Terekveš” je domaćin ekipi “Aleksa Šantić”. Sve utakmice se igraju u nedelju sa početkom u 16,30h.

U MFL 2.razred se takođe igra derbi. U nedelju na terenu kraj kanala somborski “PIK” , koji je sada drugi na tabeli, želi da se vrati na prvo mesto na tabeli, a to će biti ako pobedi ekipu “Telečka” koja je trenutno prva. Istog dana u Svetzar Miletiću “Jedinstvo Lemeš” dočekuje “Jedinstvo” iz Ribareva dok dan pre u subotu u Bezdanu “Sport” je domaćin ekipi “Polet” iz Rastine. Slobodna je ekipa “Dinamo” iz Sonte.

Sve utakmice se igraju u nedelju sa početkom u 16:30h

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena