Yunet
 

Sport

Gradski fudbalski savez Sombor dobio novog predsednika

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. april 2022. • 00:00 •

Gradski fudbalski savez Sombor dobio novog predsednika

Na vanrednoj Izbornoj Skupštini Gradskog fudbalskog saveza Sombor, održanoj krajem prošle nedelje, izabran je novi predsednik Saveza.

U prisustvu 13 predstavnika klubova (od 20) konstatovana je ostavka dosadašnjeg predsednika Dejana Grgića. Nakon toga, predsedavajući je predočio prisutnima da je pristigla jedna kandidatura za novog predsednika. Fudbalski klub “Radnički 1912” je predložio za novog predsednika Miloša Mijića. Pošto nije bilo drugih kandidata jednoglasnom odlukom prisutnih isti je izabran za novog predsednika GFS Sombor za preostali mandatni period od 2019 do 2023 godine.

Novi predsednik somborskog saveza je za članove Izvršnog odbora saveza predložio Miloša Mijića, Srđana Zavišina, Vladimira Marjanca, Gorana Trivića, Dejana Grgića, Zorana Janjatovića i Dušana Cvjetićanina. Nakon njihove potvrde od strane prisutnih izabrani su i drugi organi Gradskog fudbalskog saveza Sombor.

U Nadzorni odbor izabrani su Milan Gagrčin, Milorad Čekeliš i Dušan Dvokić.

Disciplinska komisija će raditi u sastavu Vladimir Marjanac, Milenko Lekić i Rajko Tomić, dok će u Komisiji za žalbe biti Dejan Andrić, Vladimir Kozlina i Radoslav Plužarev.

Predstavnici GFS Sombor u Skupštini Područnog fudbalskog saveza Sombor biće Miloš Mijić, Srđan Zavišin, Vladimir Marjanac, Goran Trivić, Dejan Grgić i Zoran Janjatović, dok će u Skupštini Fudbalskog saveza Vojvodine sedeti Srđan Zavišin.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena