Yunet
 

Sport

(VIDEO) Somborski rvači zapaženi na „Kupu Srbije“ u Valjevu kao i na „Kupu Sarajeva“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 12. april 2022. • 00:00 •

(VIDEO) Somborski rvači zapaženi na „Kupu Srbije“ u Valjevu  kao i na „Kupu Sarajeva“

Rvački klub „Soko“ učestvovao je na dva takmičenje protekle nedelje.

Veliki uspeh somborski „Sokoli“ su ostvarili na Kupu Srbije koji je održan u Valjevu. U konkurenciji preko sto takmičara iz 17 klubova bilo je čak 15 rvača somborskog kluba raspoređenih u svih 10 kategorija.

Nije osvojena ni jedna zlatna medalja, iako se očekivala, ali osvojene su tri bronze koje su se našle na grudima Aleksandra Berarova, Alekse Kanjo i Miljana Rajića i čak sedam petih mesta, što je na kraju bilo dovoljno za drugo mesto u ekipnom plasmanu, što je ujedno i najveći uspeh do sada Rvačkog kluba „Soko“ na ovom takmičenju.

Grupa mlađih takmičara „Sokola“ učestvovala je na “Kupu Sarajeva” u organizaciji prijateljskog kluba Hrvački klub „Bosna“. Osvojili su četiri medalje. Lazar Dedić ponovo je bio najbolji i osvojio je prvo mesto u svojoj kategoriji. David Budimčević i Luka Zelić osvojili su srebrne medalje, dok je Aleksa Vadaš osvojio bronzanu.

Na „Kupu Sarajeva“ grad Sombor i Srbiju predstavljali su i članovi Rvačkog kluba „Radnički“ iz Sombora. Dobi Adrijan je u svojoj kategoriji osvojio zlatnu, Milan Tolić srebrnu, a bronzane Nikola Gunj, Srećko Malbaša, David Maziljanin i Srđan Todorović, dok je Kristijan Dobi osvojio 5. mesto.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad