Yunet
 

Sport

(VIDEO) Rukometni klubovi bez pobede prethodnog vikenda

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 6. april 2022. • 00:00 •

(VIDEO) Rukometni klubovi bez pobede prethodnog vikenda

Rukometašice “Ravangrada” su prijatno iznenadile pobedom u prošlom kolu Prve Vojvođanske lige, ali su razočarale već u sledećem 17., u susretu sa ekipom “Laki” koja je stepenicu niže na tabeli. Iako se igralo u gostima u Crvenki očekivao se drugačiji rezultat a doživljen je pravi debakl rezultatom 36 : 20 (17:9).

Ekipa “Laki” sada ima samo bod manje od “Ravangrada” koji je na 10. mestu i još uvek “iznad crte”. Sledeći protivnik somborkama u 18. kolu u Sombor dolazi ekipa “Krule” iz Sivca koja je na 7. mestu na tabeli.

Pored rukometašica i rukometaši su doživeli poraze u 20. kolu Druge lige Vojvodina. “Graničar” ima mnogo problema i nastavlja seriju poraza. Ovog puta ekipa “Budućnost” iz Alibunara pobeđuje “gakovčane” u hali u Riđici rezultatom 22:31 (13:14) i ostavlja “Graničar” i dalje u zoni ispadanja.

“Dalmatinac” posle dve značajne pobede u ovom kolu gubi susret u Mokrinu od ekipe “Crvena Zvezda” rezultatom 42:33 (21:15) i spušta se stepenicu niže, sada je na 7.mestu na tabeli. U 21. kolu “Dalmatinac” je domaćin poslednjoj ekipi “Senta” koja je na tabeli poslednja, a “Graničar” gostuje u Prigrevici.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena