Yunet
 

Sport

(VIDEO) Završen turnir „Đak Spor Liga budućih šampiona“ – ŠF „Oranž“ prvak generacije 2014

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 4. april 2022. • 00:00 •

(VIDEO) Završen turnir „Đak Spor Liga budućih šampiona“ – ŠF „Oranž“ prvak generacije 2014

Utakmicama u subotu 2.aprila završena je „Đak Sport Liga budućih šampiona Sombor 2021/2022“ i sada se znaju konačni plasmani u svih 6 kategorija mladih fudbalera Severno Bačkog i Zapadno bačkog okruga. Kao što se zna, pored pehara i medalja, premija za prvake je odlazak na završno takmičenje na Zlatibor u maju mesecu.

Podsetimo, prošlog vikenda generacije 2009 i 2010 završile su takmičenje, a titule su poneli somborski klubovi “Radnički 1912” I “Internacional” i o tome ste imali priliku da vidite prilog na TV Sombor.

Sada ćemo Vam predstaviti pobednika u generaciji 2014, a narednih dana i sve ostale šampione.

Prvo mesto u generaciji 2014 osvojila je ekipa domaćina ŠF “Oranž”. Većinu trajanja takmičenja ekipa koju predvodi Milan Tintor je provela na prvom mestu na tabeli i osvojila ga je sasvim zasluženo bez ijednog poraza. U poslednjoj utakmici sa ekipom “Internacional”, ,koja ih je u stopu pratila svo vreme dokazala je da je nabolja i pobedila sa rezultatom 4 : 2. Nije počelo dobro jer je ekipa “Intenacional” prva došla u vođstvo ali vrlo brzo su dečaci u narandžastim dresovima zavladali zelenim terenom i preokrenuli rezultat na 4 : 1 u njihovu korist i bilo je jasno ko je šampion. Odlična ekipa “Internacional” uspela je samo da smanji na 4 : 2 i osvoji 2. mesto dok je treće pripalo ekipi “Mladost” iz Apatina.

„Trudimo se da budemo bolji iz dana u dan, to pokazuju ova deca i onda dođe i rezultat, koji nama nije primaran ali drago nam je što se oni raduju tome. Važno je da treniraju sa voljom pa kada se sve kockice sklope videćemo šta će biti od njih. Nije važno da budu fudbaleri, važno da se bave sportom, a posle će sve biti lakše“, ističe Milan Tintor, trener ŠF “Oranž”.

Kao što smo rekli u narednom periodu predstavićemo ostale šampione, a to su ekipa FK “TSC” iz Bačke Topole u generaciji 2013, zatim FK “Radnički 1912” 2012 ekipu FK “Odžaci” šampione u 2011.generaciji.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena