Yunet
 

Sport

(VIDEO) “Stanišić” i “Sloga” nastavili da pobeđuju – “Radnički 1912” i “Tisa”u Adorjanu odloženi za sredu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 4. april 2022. • 00:00 •

(VIDEO) “Stanišić” i “Sloga” nastavili da pobeđuju – “Radnički 1912” i “Tisa”u Adorjanu odloženi za sredu

Utakmicu 20. kola “Radnički 1912” iz Sombora nije odigrao. Susret sa domaćinima ekipom “Tisa” odigraće se u sredu 6. aprila. Nije odigrana prošlog vikenda ni utakmica u Staroj Pazovi između “Jedinstva” i OFK “Kikinde”. Lider na tabeli “Vršac” je u derbiju kola pobedio trećeplasirani “Feniks 1995” rezultatom 1 : 0, a drugoplasirani “Bečej 1918” je pobedio kao domaćin “Borac” iz Sakula takođe sa 1 : 0. Somborska ekipa je sada sa utakmicom manje na 6.mestu.

U severnom Vojvođanskom rangu “Stanišić” i “Sloga” i dalje u velikoj pobedonosnoj seriji. U 20. kolu Vojvođanske lige Sever “Stanišić” očekivano pobeđuje ekipu “Mladost” u Bačkom Petrovcu rezultatom 2 :1, i iz kola u kolo potvrđuje epitet najbolje ekipe u ovom rangu. “Sloga” iz Čonoplje je pobedonosnu seriju nastavila u Gajdobri gde je pobedom od 2 : 1 pretekla na tabeli i domaći “Hercegovac” i sada je po prvi put ove sezone korak iznad ispadajuće zone, a kako stvari stoje tim iz Čonoplje je pravi prolećni “vojvođanski hit”, jer ne zna za poraz već 5 utakmica.

U 20.kolu Područnog ranga “Radnički” Sombor je u Kupusini ponovo doživeo debakl i izgubio u susretu sa ekipom “Naša Zvezda” iz Silbaša rezultatom 0 : 5. “ŽAK” je na stadionu kraj pruge pobedio ekipu “Budućnost” iz Gložana sa 3 : 0, dok je “Kordun” iz Kljajićeva izgubio u Prigrevici od lidera na tabeli ekipe “Budućnost 2019” službenim rezultatom. “Kordun” je na teren istrčao u nekompletnom sastavu sa 10 igrača, te je zbog dodatnih povreda utakmica prekinuta kod rezultata 1 : 0 i registrovana sa 3 : 0 za domaćina. “Radnički” je i dalje poslednji, “ŽAK” drži treće mesto, a “Kordun” je sada 9. na tabeli.

U MFL 1. razred igralo se 17. kolo. Lider na tabeli OFK “Odžaci” kao domaćin je pobedio ekipu “Zadrugar” iz Svetozar Miletića rezultatom 3 : 2, a derbiju kola u Kuli gde su igrali druga i treća ekipa na tabeli” “Kula” i “Hajduk” iz Stapara rezultat je bio 1 : 0 za domaćina. U ostalim susretima nije bilo iznenađenja tako da je raspored na tabeli ostao isti.

U MFL 2 razred igralo se 12. kolo. Lider na tabeli “PIK” Sombor je bio slobodan ovo kolo. U Ribarevu “Jedinstvo” je izgubilo od ekipe “Polet” iz Rastine sa 0 : 3, u Svetozar Miletiću “Jedinstvo Lemeš” je izgubilo od ekipe “Telečka” rezultatom 2 : 3, a domaćin je osvojio bodove jedino u Bezdanu gde je “Sport” pobedio “Dinamo” iz Sonte rezultatom 3 : 2.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena