Yunet
 

Sport

Rukometne ekipe “Ravangrad” i “Budućnost” ostvarile pobede, “Graničar” upisao još jedan poraz

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 1. april 2022. • 00:00 •

Rukometne ekipe “Ravangrad” i “Budućnost” ostvarile pobede, “Graničar” upisao još jedan poraz

Rukometašice “Ravangrada” posle 4 poraza napravile su iznenađenje i pobedile u 16.kolu Prve lige Vojvodina, petoplasiranu ekipu “Proleter” iz Zrenjanina rezultatom 24:17 (13:10).

U susretu u Somboru Anja Trifunović je bila najbolji pojedinac domaćeg tima sa šest pogodaka. Po 5 golova postigle su Milica Cvetković i Mirjana Krstonošić. “Ravangad” je trenutno deseti tim lige sa devet bodova. U naredne tri nedelje očekuju ih dueli sa timovima iz donjeg dela tabela, što će im omogućiti da osvajanjem novih bodova obezbede opstanak u prvom vojvođanskom rangu. Prvi u nizu je meč protiv ekipe “Laki” 2.aprila u Crvenki.

Rukometni drugoligaši proteklog vikenda odigrali su mečeve 19. kola. “Dalmatinac” je maksimalno iskoristio dva susreta na svom terenu i posle pobede nad ekipom “Ruma” pobedio i ekipu “Radnički” iz Jaša Tomića. Rezultat je bio 41:29 (18:16). Ekipa iz Riđice je sada na 6. mestu i sledeći susret igra u Mokrinu protiv “Crvene Zvezde”.

“Graničar” iz Riđice još nije osvojio bodove u ovom delu sezone. Proteklog vikenda usledio je poraz u Futogu u duelu sa ekipom “Metalac” rezultatom 31:19 (16:9). Trenutno su jedanaesti tim lige sa isto toliko bodova. Sledećeg vikenda “Graničar” je domaćin u Riđici ekipi “Budućnost” iz Alibunara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad