Yunet
 

Sport

Rvački klub „Sombor“ proteklog vikenda bio centar najmlađih rvača Srbije

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 21. februar 2022. • 00:00 •

Rvački klub „Sombor“ proteklog vikenda bio centar najmlađih rvača Srbije

Da je godina dobro počela za somborske rvače pokazala su poslednja takmičenja koje su organizovana u Somboru proteklog vikenda.

Rvački klub „Soko“ bio je domaćin dva takmičenja. Juniorski Kup u rvanju održan je u subotu u Somboru. Bilo je 111 takmičara iz 19 klubova. Juniori somborskog kluba osvojili su 4 medalje – 2 srebrne i 2 bronzane i sa ukupno 97 bodova ekipno drugi tim takmičenjima, prvi je bio „Proleter“, a treći „Spartak“. Aleksa Kanjo i Aleksandar Berarov osvojili su srebrne, a Simo Jovišić i Vujo Đerić bronzane medalje.

U nedelju, takođe u Sokolskom domu za Kup su se borili mlađi pioniri, a oni najmlađi, do 9 godina učestvovali su na Memorijalnom turniru „Petar Cucić“. Kod mlađih pionira „Soko“ je ponovo osvojio 4 medalje 2 srebrne i 2 bronzane i opet ekipno bio drugi iza „Potisja“ a ispred „Herkulesa“. Mirko Rkman i Danilo Božin osvojili su srebrne, a Ilija Manojlović i Veljko Sevkić bronzane medalje.

Na 11. Memorijalnom turniru „Petar Cucić“ koji organizuje Rvački klub „Soko“, domaćini su osvojili pet medalja: Aleksej Filipović zlatnu, Vasilije Slavnić, Darko Katić i Nikola Benković srebrne, a Pavle Budimir bronzanu. Na memorijalu je učestvovalo 30 pionira do 9 godina starosti.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena