Yunet
 

Sport

Raspisan Javni poziv za prikupljanje predloga za izbor sportiste godine grada Sombora

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 26. januar 2022. • 00:00 •

Raspisan Javni poziv za prikupljanje predloga za izbor sportiste godine grada Sombora

Kao i prethodnih godina Upravni Odbor Sportskog saveza grada Sombora raspisao je Javni poziv za prikupljanje predloga za izbor sportiste godine grada Sombora. U opticaju su godišnja priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i trenerima – u olimpijskim i neolimpijskim sportovima, zatim posebna godišnja priznanja , priznanja u kategoriji školski sport , nagrada za životno delo kao i nagrada “Grand prix”.

Kako se navodi u objavljenom pozivu za jednu godinu mogu se proglasiti najuspešnijima samo jedan sportista/sportiskinja u svim uzrasnim kategorijama, jedna ekipa i jedan trener. Predlagač je dužan da dostavi validnu dokumentaciju sa zvaničnih takmičenja, shodno članu 9. i 10. propisanog Pravilnika.

Propisane predloge za izbor najboljih mogu dati sportske organizacije, granski sportski savezi, škole i sportski radnici. Prijave se mogu podnositi do 4. februara, lično u kancelariji Sportskog saveza grada Sombora ili poštom na adresu: Venac vojvode Petra Bojovića 11, Sombor.

Sve dodatne informacije, Pravilnik i obrasce za izbor sportiste grada Sombora za proteklu godinu svi zainteresovani mogu preuzeti lično u kancelariji Saveza u „Sokolskom domu“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena