Yunet
 

Sport

8. kolo Prva bowling liga Srbije: „Crvena Zvezda“ – „Bowlingstones“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. januar 2022. • 00:00 •

8. kolo Prva bowling liga Srbije:  „Crvena Zvezda“ – „Bowlingstones“

Somborska ekipa „Bowlingstones“ takmičenje Prve bowling lige Srbije u sezoni 2021/22 igra sa velikim hendikepom jer mečeve u kojima je domaćin ne igra u svom gradu na svojoj stazi nego u Bačkom Dušanovu, na stazi ekipe „Krupari“.

Ipak ljubitelji bowlinga i navijači somborskih „kotrljajućih kamenja“ su zadovoljni plasmanom posle prvog dela takmičenja i odigranih 7. kola. „Bowlingstonsi“ su 5. na tabeli sa 4 pobede i 3 poraza sa opravdanim ambicijama da do kraja izbore mesto u prve četiri ekipe i plasman u završnicu takmičenja.

U utorak, 18. januara, nastavlja se prvenstvo Prve bowling lige Srbije. Posle jednomesečne pauze takmičenje se nastavlja gostovanjem u Beogradu, gde će protivnik biti „Crvena Zvezda“ koja je četvrta na tabeli sa identičnim učinkom od četiri pobede i tri poraza i osam osvojenih bodova.

Pobednik će steći prednost u nastavku takmičenja, koja može biti i odlučujuća. Prvoplasirana ekipa „Fortuna“ iz Novog Sada je sigurni učesnik završnice, ali za ostala tri mesta borbu će boditi somborska ekipa, „Crvena Zvezda“, „Zemun“ i Metalac“

Prvenstvo se završava početkom aprila, kada sledi doigravanje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad