Yunet
 

Kultura

Otvorena izložba „Čarolija izražavanje“ Nikoline Obrić

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 25. maj 2022. • 00:00 •

Otvorena izložba „Čarolija izražavanje“ Nikoline Obrić

U prostorijama Srednje poljoprivredno-prehrambene škole u Somboru upriličena je izložba slika pod nazivom „Čarolija izražavanja“ učenice Nikoline Obrić.

„Trudiću se u budućnosti da što više napredujem, da otkrivam razne stilove i da što više vežbam. Sada sam na početku, svi moraju da krenu od neke tačne, tako da trudiću se da budem bolja. Kada je reč o drugoj izložbi, nadam se da će biti uskoro. Ja ću se potruditi da to omogućim svojim prijateljima i familiji. Moji drugari su jako prijatno iznenađeni mojim radovima“, ističe Nikolina.

Svoje oduševljenje povodom izložbe nije krila ni Grabijela Nastasić, Nikolinin razredni starešina.

„Ja kao odeljenski starešina želela bih da čestitam u ime škole za njen uspeh u radu. Drago nam je da je rano otkrila te sklonosti i želimo da ona to u pozitivinom pravcu razvija i nastavlja. Inače, ona je jedna vrlo brižna i osećajna devojčica, ambiciozna, ima odlučan uspeh, a što je najvažnije dobar je drug“, istakla je Gabrijela Nastasić, razredni starešina.

Nikolina je rođena u Novom Sadu 2004. godine, trenutno živi u Riđici i pohađa treći razred prehramebe struke. Slikarstvom se intenzivno bavi od 2019. godine. Na samom početku radila je temperama, a vremenom je prešla na zahtevnije tehnike. Sada slika uglavnom akrilnim i uljanim bojama.

Inspiraciju pronalazi u raznim stvarima, a najviše u prirodi i živom svetu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad