Yunet
 

Izbori

Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije održao tribinu u Somboru

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 11. mart 2022. • 00:00 •

Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije održao tribinu u Somboru

U Crystal Lux sali u Somboru održana je tribina Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije pod nazivom „Srcem za Srbiju“.

Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije čine Srpski pokret Dveri, Pokret obnove Kraljevine Srbije i više drugih patriotskih organizacija.

„Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije danas je u Somboru da predstavi svoj politički program koji će se zasnivati uglavnom na tome što ćemo insistirati na demontaži partokratskog sistema koji ovu državu Srbiju jede 76 godina. Insistiraćemo na povratku pravih i tradicionalnih vrednosti i ono što Srbi zapravo jesu bili kroz celu svoju istoriju do 1944-45 kada su komunisti zaposeli i obrnuli taj tok istorije. Dakle prevashondo ono na čemu mi inistitramo jeste na tome da se pitaju najbolji u ovoj zemlji, da se pitaju najbolji sinovi koje mi imamo, jer je to jedan jedini garant da mi možemo napred da idemo“, između ostalog istakao je Miloš Parandilović, nosilac liste Patriotskog bloka za parlamentarne izbore.

„Danas u okviru kampanje Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije nalazimo se ovde u jednoj predivnoj sali, sa predivnim ljudima sa kojim već duži niz godina gradimo ovu ideju i smatramo da je konačno došlo vreme da ova ideja Povratka Kraljevine Srbije dobije epilog na izborima tako što će građani dati svoju podršku. Mi predstavljamo treći put – taj put nije onaj kojim je išla prošla vlast, ni onaj put kojim ide sadašnja vlast. I jedni i drugi su imali dovoljan broj godina da pokažu koliko vrede i koliko mogu. Epilog svega toga, koji danas živimo, je da imamo isti sistem vrednosti koji živimo od početka višestranačja. Nemamo jake institucije, nemamo pravnu državu i dalje gajimo kult ličnosti. Naš treći put je suprotnost svemu tome“ istakako je Žika Gojković, predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

„Želeo bih da izrazim veliko zadovoljstvo pre svega što sam ponovo u Somboru, jednom starom, lepom, srpskom i evropskom kraljevskom gradu. Da izrazim svoje takođe zadovoljstvo što je došlo do ove kolicione saradnje između Srpskog pokreta Dveri i Pokreta obnove Kraljevine Srbije koji zajedno sa još sedam patriotskih organizacija čini naš zajednički Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije koji će na parlamentarnim izborima nastupiti pod rednim brojem 11“, završava Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i predsednički kandidat.

Na samom početku prisutne su pozdravili: Vladislav Živanović, predsednik Izvršnog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije i predsednik Gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije Sombor i Ivana Stojanović, predsednica Pokrajinskog odbora za Vojvodinu Srpskog pokreta Dveri, a na tribini su govorili Miloš Parandilović, nosilac liste Patriotskog bloka za parlamentarne izbore, Žika Gojković, predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije i Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i predsednički kandidat.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad