Yunet
 

Hronika

U Somboru, tokom prethodne nedelje, evidentirano 12 saobraćajnih nezgoda

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. novembar 2022. • 00:00 •

U Somboru, tokom prethodne nedelje, evidentirano 12 saobraćajnih nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Napisana su 72 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 343 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena