Yunet
 

Hronika

U Somboru, tokom prethodne nedelje, evidentirano pet saobraćajnih nezgoda

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 18. oktobar 2022. • 00:00 •

U Somboru, tokom prethodne nedelje, evidentirano pet saobraćajnih nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci dva vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
Na području opštine Kula nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisana su 74 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 480 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad