Yunet
 

Hronika

Na teritoriji Sombora evidentirano sedam saobraćajnih nezgoda

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 23. avgust 2022. • 00:00 •

Na teritoriji Sombora evidentirano sedam saobraćajnih nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, tri osobe su zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve osobe su zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola su zadržana dva vozača.

Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisana su 64 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 310 prekršajnih naloga. Najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda su neprilagođena brzina kretanja i vožnja pod dejstvom alkohola.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena