Yunet
 

Društvo

Gradonačelnik Ratković obišao radove na izgradnji parkinga kod bivšeg „Prokupca“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 26. februar 2024. • 00:00 •

Gradonačelnik Ratković obišao radove na izgradnji parkinga kod bivšeg „Prokupca“

Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Đorđe Zorić, obišli su radove na izgradnji parkinga na prostoru nekadašnjeg preduzeća „Prokupac“. Tom prilikom, gradonačelnik Ratković je razgovarao sa predstavnicima izvođača radova „Džimi commerce“ d.o.o. Bezdan i nadzornog organa ispred JKP „Prostor“ Sombor o završenim radovima, kao i o radovima koji su u toku.

Kada su završeni radovi u pitanju, sprovedena je elektroinstalacija za potrebe rasvete i video nadzora i postavljeni su kandelaberi. Takođe, završena je izgradnja zida oko samog prostora parkinga, nasipanje sloja tucanika, kao i nasipanje zemlje na mesta određena za zelenu površinu.

Trenutno se izvode radovi na postavljanju ivičnjaka i kanalica za odvođenje atmosferske vode i vrše završne pripreme kako bi se asfaltirali parkinzi. Po završetku asfaltiranja koje je planirano u narednim danima, pristupiće se uređenju vertikalne i horizontalne signalizacije.

Završetkom radova na izgradnji ovog parkinga, biće smanjen problem nedostatka parking mesta u centru grada jer će novih 80 parking mesta biti na usluzi sugrađanima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena