Yunet
 

Društvo

Somboru dodeljeno priznanje za dobru saradnju sa Poljoprivrednom stručnom službom

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 23. januar 2023. • 00:00 •

Somboru dodeljeno priznanje za dobru saradnju sa Poljoprivrednom stručnom službom

Poljoprivredna stručno-savetodavna služba Sombor organizovala je sastanak, u saradnji sa Gradom Somborom i opštinama Apatin i Odžaci, na kom su učestvovali predstavnici saveta mesnih zajednica.

Povod za sastanak bilo je predstavljanje rada i rezultata PSS u protekloj godini, šta može da se poboljša u narednom periodu i na koji način bi mogla da se ostvari još bolja saradnja Službe sa predstavnicima mesnih zajednica i udruženjima građana.

Ispred Grada Sombora sastanku je prisustvovao član Gradskog veća za oblast zaštite životne sredine Slobodan Stanić, kome je ovom prilikom direktor PSS Slobodan Sabadoš uručio povelju – priznanje koje je Ministarstvo poljoprivrede dodelilo Gradu Somboru za saradnju sa Poljoprivrednom stručnom službom, povodom proslave stogodišnjice savetodavstva u Srbiji.

Stanić se zahvalio na priznanju i na dobroj saradnji Poljoprivrednoj stručnoj službi, ali i svim mesnim zajednicama, posebno istakavši uspešnost prošlogodišnje akcije prikupljanja ambalažnog pesticidnog otpada, koja je ostvarena zahvaljujući zajedničkim zalaganjima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad