Yunet
 

Društvo

Fotografija Jovana Petlovca osvojila najviše glasova u „Radosnici“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 23. januar 2023. • 00:00 •

Fotografija Jovana Petlovca osvojila najviše glasova u „Radosnici“

„Somborske novine“ već tradicionalno u januaru organizuju završnu manifestaciju u okviru izbora za najlepšu fotografiju deteta objavljenu u rubrici „Radosnica“ u protekloj godini. Kao što svi somborci znaju, svaki mesec u godini ima pobedničku fotografiju, koja je dobila najviše glasova preko kupona iz „Somborskih novina“. U januaru se uvek glasa za najlepšu od 12 fotografija i dobija se pobednička fotografija.

Završna manifestacija ove godine održana je u subotu, 21. januara, u igraonici i rođendaonici „Zona fazona“.

„Ovo je sigurno najomiljenija i najlepša stranica „Somborskih novina“. “Radosnica“ kao rubrika postoji oko tridesetak godina, a u ovom obliku da na kraju godine organizujemo glasanja za najlepšu fotografiju godine, više od 20 godina sigurno. Praksa je takva da se glasa samo preko kupona iz Somborskih novina i to svi znaju. Zahvaljujemo se svim sponzorima koji nas podržavaju u ovoj akciji i obezbeđuju vredne nagrade za našu decu. Ove godine nam je pristiglo 1500 kupona za objavljenih više od 150 slika tokom godine“, istakla je Tamara Stojković iz „Somborskih novina“.

Pobednica za najlepšu fotografiju januara bila je fotografija Julije Pataji, u februaru je to bila fotografija Vukašina Kosanovića, u aprilu fotografija Teodore Manojlov, u junu fotografija Mile Stojković, u julu fotografija Alekseja Žakića, u avgustu pobednica je bila Tara Tomanović, u oktobru fotografija Nataša Veličković, u novembru fotografija Veljka Žunića, a u decembru fotografija Sare Stojković.

Nagradu za treće mesto za najlepšu fotografiju u 2022. godini osvojila je fotografija iz maja meseca sestre i brata Maje i Aleksandra Ivanovića. Za njihovu fotografiju stiglo je 229 glasova.

Nagradu za drugo mesto osvojila je fotografija iz septembra Teodore Bašić sa 264 pristigla kupoma.

Prvo mesto je osvojila fotografija Jovana Petlovca iz marta meseca. Za nju je stiglo 589 glasova.

Roditeljima koji su bili sprečeni da dovedu decu na završnu manifestaciju „Somborskih Novina“ i „Radosnice“ nagrade i pokloni će biti naknadno dostavljeni.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena