Yunet
 

Društvo

Za sutra zakazana 21. sednica Skupštine Grada Sombora

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 20. decembar 2022. • 00:00 •

Za sutra zakazana 21. sednica Skupštine Grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Rus zakazao je 21. sednicu Skupštine za sredu, 21. decembar, u Velikoj skupštinskoj sali zgrade „Županije“, sa početkom u 9.00 časova.

Odbornici će na dvadesetoj sednici odlučivati o 22 tačke dnevnog reda, između ostalog o predlogu nacrta Odluke o budžetu Grada Sombora za 2023. godinu, predlozima rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja javnih komunalnih preduzeća „Čistoća“, „Energana“, „Parking servis Sombor“, „Prostor“, „Vodokanal“, „Vodovod“ i „Zelenilo“.

Na dnevnom redu naći će se i predlog Godišnjeg plana rada Komunalne milicije grada Sombora za 2023. godinu, predlog za prestanak mandata vršioca dužnosti direktora i imenovanje direktora JKP „Prostor“ Sombor, predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program rada Turističke organizacije grada Sombora za 2023. godinu, predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program rada Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju za 2023. godinu, kao i predlozi za davanje saglasnosti na programe rada javnih ustanova u oblasti društvenih delatnosti za 2023. godinu i to za: Gradsku biblioteku „Karlo Bijelicki“, Narodno pozorište Sombor, Galeriju „Milan Konjović“, Istorijski arhiv Sombor, Gradski muzej Sombor, Kulturni centar „Laza Kostić“, Sportski centar „Soko“, Centar za socijalni rad Sombor, Apotekarsku ustanovu Sombor i Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Sombora.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena