Yunet
 

Društvo

Narodni poslanik Goran Milić posetio Klub ljubitelja stripa u Somboru

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 6. septembar 2022. • 00:00 •

Narodni poslanik Goran Milić posetio Klub ljubitelja stripa u Somboru

Klub ljubitelja stripa u Somboru prošle nedelje posetio je Goran Milić, narodni poslanik iz Sombora. Ovom posetom Milić je pružio podršku radu ovog kluba time što je donirao pribor za crtanje, koji će itekako dobro doći članovima sekcije crtanja stripova.

Ovom simboličnom donacijom, Milić je, kako kaže, želeo da podrži rad dece i mladih, koji su nedavno osvojili i priznanje za najbolje nacrtane kratke strip priče na takmičenjima u Srbiji i Severnoj Makedoniji.

Tokom razgovora sa članovima kluba i Danilom Bogdanovićem, predsednikom Кluba ljubitelja stripova, Milić se upoznao sa svim aktivnostima kluba i njegovim radom na popularizaciji devete umetnosti, kao i sa organizovanjem somborskih Sajmova i Festivala koji zauzimaju posebno mesto na strip sceni u Srbiji.

Bogdanović se zahvalio poslaniku na donaciji i poseti.

„Danas je naše prostorije poseti Goran Milić, narodni poslanik. Zainteresovao se za naš rad, posetio nas je i doneo nam na poklon komplete pribora za crtanje za našu sekciju crtanja stripova na čemu mu se zahvaljujemo. Pored toga je želeo da se upozna sa našim članovima koji imaju i nagrade za svoje radove osvojene na konkursima širom Srbije pa i inostranstva. Razgovarali smo i uopšte o radu kluba, planovima, kao i o problemima sa željom da u budućnost pomogne i podrži naš rad i na drugi način. U narednom periodu do kraja godine imammo u planu jednu izložbu radova naših članova koji su nastali na letnjim radionicama na Štrandu, a posle toga, kao i svake godine organizovaćemo Novogodišnji sajam i berzu stripova. Možemo zaključiti da smo imali uspešnu godinu i da sada imamo obavezu da sledeće bude još bolja. Nadamo se da ćemo pripremiti još bolji festival stripa i fantastike, sa još više izlagača, mnogo gostiju ne samo iz regiona nego i šire“, istakao je ovom prilikom Danilo Bogdanović, predsednik Кluba ljubitelja stripova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena