Yunet
 

Društvo

U toku radovi unutar stacionara „Plave ptice“ u Kuli

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 30. jun 2022. • 00:00 •

U toku radovi unutar stacionara „Plave ptice“ u Kuli

Radovi na proširenju smeštajnih kapaciteta u stacionaru „Plave ptice“ uveliko su u toku. Marko Košutić, direktor ovog udruženja, istakao je da je veoma zadovoljan saradnjom sa instancama vlasti, kao i to da će ovi radovi uveliko olakšati boravak korisnika na ovom imanju.

Izvode se radovi na adaptaciji dnevnog boravka i proširenju, odnosno dogradnji jedne spavaonice, sanitarnog čvora i prostora za izolaciju.
Radove je obišao i predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, koji je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova i naglasio da će i ubuduće lokalna samouprava imati sluha kada je finansiranje aktivnosti „Plave ptice“ u pitanju.

Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama „Plava ptica“ radi na unapređenju kvaliteta života osoba sa smetnjama u razvoju kroz pružanje usluga socijalne zaštite na najvišem mogućem nivou na teritoriji Opštine Kula. Ono je, u domenu socijalne zaštite, prepoznato kao udruženje koje na adekvatan način brine o svojim korisnicima i nema sumnje da će ovakvi, ali i svaki naredni, projekti dodatno podići nivo i kvalitet usluga kojima ono raspolaže.

Izvor i foto: kula.rs

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad