Yunet
 

Društvo

Održana sednica Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Sombora

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 1. jun 2022. • 00:00 •

Održana sednica Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Sombora

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora održao je sednicu na kojoj su članovi Saveta diskutovali o realizovanim aktivnostima i planovima za sprovođenje aktivnosti koje se očekuju do kraja ove godine.

Između ostalog, doneta je odluka da se nabave rotacije za traktore i da se organizuje obuka za traktoriste tokom septembra ili oktobra, a takođe je odlučeno da se organizuje i edukacija za starije učesnike u saobraćaju uz podelu prigodnih poklona. U narednom periodu plan Saveta je da se sprovedu i ankete o informisanosti biciklista i pešaka u saobraćaju.

Članovi Saveta razmatrali su o mogućnostima za izradu i sprovođenje projekata za osvetljenje pešačkih staza, a povela se diskusija i o načinu na koji bi se sprovela mera subvencionisanja građana za kupovinu novih bicikala.

Na sednici Saveta za bezbednost saobraćaja razgovaralo se i o dodatnim obukama za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, pomoću kojih bi stekli veću sigurnost i opreznost u vožnji, kako bi bili dodatno zaštićeni od saobraćajnih nezgoda.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena