Yunet
 

Društvo

Predstavnici platforme “Srbija stvara” posetili Pedagoški fakultet u Somboru

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 3. maj 2022. • 00:00 •

Predstavnici platforme “Srbija stvara” posetili Pedagoški fakultet u Somboru

Krajem protekle nedelje Pedagoški fakultet u Somboru posetile su Vanja Marinović, menadžerka za odnose sa javnošću nacionalne platforme “Srbija stvara” i Zorica Tepić, marketing i brend menadžerka na projektu nastupa Republike Srbije na ovogodišnjoj Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai.

Gošće su tokom posete predstavile aktivnosti nacionalne platforme koja je, kao krovno međuresorno telo, zadužena za međunarodnu promociju Srbije kroz afirmaciju kreativnosti, inovativnosti, autentičnosti, znanja i talenata. Tom prilikom predstavljeni su već realizovani, ali i aktuelni i budući projekti nacionalne platforme. Svakako jedan od najznačajnijih među njima je upravo završen nastup Republike Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju, na kojoj se Srbija predstavila pod sloganom Srbija stvara ideje – Inspirisani prošlošću, oblikujemo budućnost.

U drugom delu posete za članove Promo tima PEF-a organizovan je i stručni trening tokom kojeg su gošće nesebično podelile svoje znanje i iskustvo iz oblasti strateškog komuniciranja, brendiranja, odnosa sa javnošću, što je članovima tima za promociju bilo izuzetno značajno. Kroz višečasnovnu diskusiju razvile su se nove ideje i postavili temelji za buduću saradnju između dve institucije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena