Yunet
 

Društvo

„Sajam roditeljstva“ u Somboru

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 3. mart 2022. • 00:00 •

 „Sajam roditeljstva“ u Somboru

Sajam roditeljstva u Somboru održaće se u subotu, 5. marta, u prostorijama Vrtića „Bubamara“ sa početkom u 10.00 časova.

Posetioci će imati priliku da se informišu o upisu u vrtić, sistemu usluga, savetima za zdravlje deteta i zanimljivim aktivnostima koje će detinjstvo učiniti još srećnijim.

U okviru sajma održaće se radionice: „Vežbaj, skači, zajedno smo jači“, „Od sportića iz vrtića rastu slatka mala bića“, „Razigrano roditeljstvo“, „Slavimo različitost“, „Godine uzleta“, „Mesto na kome rastemo zajedno“, „Zdrav vrtić“, „Maslačak“, „Podrška porodici i deci“, „Muzika – jezik razumljiv za sve“, „Bezbednost dece u saobraćaju“, „Dojenje – najbolji početak“ i „Prava deteta“.

Sajam se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Svetske banke i Grada Sombora, a u partnerstvu sa Predškolskom ustanovom „Vera Gucunja“, Centrom za socijalni rad, Savetom za bezbednost saobraćaja grada Sombora, Domom zdravlja „Dr Đorđe Lazić“, Crvenim krstom Sombor, Muzičkom školom „Petar Konjović“, Udruženjem za podršku osobama sa autizmom „Maslačak“, Unicefom i Pokrajinskim zaštitnikom građana – ombudsmanom.

Pozivaju se roditelji da dođu sa svojom decom, da se zajedno zabave i saznaju nešto novo.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena