instagram
 
instagram

Sport

Potpisan ekskluzivan ugovor između Arene cloud i Balkan beta

TV Novi Bečej • Redakcija TV Novi Bečej • 20. mart 2023. • 14:49 •

Potpisan ekskluzivan ugovor između Arene cloud i Balkan beta

Danas je održana konferencija za medije na kojoj je potpisivan ekskluzivni ugovor između kompanije Arena Channels group i kompanije Balkan Bet. Ova jedinstvena saradnja na našem tržištu uvezaće po prvi put platformu koja emituje sportski program, sa platformom za sportsko klađanje i na taj način pružiti korisnicima objedinjeno iskustvo i to na svim uređajima: smart televizoru, računaru, tabletu i mobilnom telefonu.

Ugovor su potpisali direktor kompanije Arena Channels group Nebojša Žugić i direktor kompanije Balkan Bet Bojan Šćekić, a najavljeni su i brojni novi servisi koje mogu da očekuju njihovi korisnici.

Direktor Arena Channels group Nebojša Žugić istakao je da ovaj ugovor garantuje da će korisnicima biti omogućen i jedan od najsavremnijih trendova u onlajn svetu po ugledu na najveće svetske striming aplikacije i sportske platforme.

„Uvodimo mogućnost da u toku utakmica iz najjačih liga koje Arena Sport prenosi gledaoci imaju priliku da pogledaju najbolje i najznačajnije trenutke, highlightse u real time-u to jest u realnom vremenu. Na ovaj način Arena Cloud postaje jedina aplikacija na ovim prostorima koja pruža tu uslugu. Znamo koliko će se svi ljubitelji sporta obradovati ovome. Sada imaju priliku da čak kada i nisu u mogućnosti da gledaju celu utakmicu ne propuste ni jednu šansu ili gol svog omiljenog tima. Ne moraju više da čekaju kraj utakmice i gledaju najznačajnije momente, već jednim klikom to čine za vreme direktnog prenosa“ objasnio je Žugić i dodao da će ova opcija umnogome olakšati i posao izveštavanja sportskim novinarima.

Prvi čovek Arene sport izjavio je da četvorogodišnji ugovor potvrđuje dosadašnju sjajnu saradnju sa Balkan Bet kompanijom. Ističe da je pored svih noviteta za korisnike, dogovoreno i da će gledaocima koji nisu pretplaćeni na Arena Cloud aplikaciju, Balkan Bet dati priliku da odgledaju čak pet utakmica mesečno po jako pristupačnoj ceni, dok su do sada imali mogućnost da kupe samo jednu mesečno.

Direktor kompanije Balkan Bet Bojan Šćekić, tom prilikom je izjavio: “Izuzetno mi je drago sto smo danas potpisali ugovor o ekskluzivnom partnerstvu između kompanije Balkan Bet i Arene. Za nas je ovo partnerstvo prirodan izbor, jer smo u Areni prepoznali partnera sa kojim delimo ključne vrednosti a to su inovativnost i stalno pomeranje granica kvaliteta korisničkog iskustva. Integracijom Balkan Bet rešenja u aplikaciju Arena Cloud, korisnici će dobiti čitav niz unapređenja kojima će pored gledanja najboljih sportskih događaja, moći da koriste  široku ponudu Balkan Bet usluga kako pre početka tako i u toku samog meča. Gospodin Žugić je obljasnio ostale pravce saradnje, a naši timovi vredno rade da ovo eksluzivno partnerstvo donese još mnogo novina na tržište. Ovim partnerstvom postajemo inovatori ne samo na regionalnom već i na svetskom tržištu gde su ovakva partnerstva tek u povoju. Zato bih jos jednom istakao zahvalnost Gospodinu Žugiću i njegovom timu, kao i Balkan Bet ekipi na sklapanju ovog ekskluzivnog partnerstva“, zaključio je Šćekić.

Potpisnici su na konferenciji najavili i prodaju posebno kreiranih Arena Cloud paketa samo u lokalima Balkan Beta po do sada najpovoljnijim cenama za pakete u trajanju od 3 i 6 meseci.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad